Maak uw e-reader vakantieklaar!

Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan uw e-reader.

Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Brummen|Voorst om uw e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek. Dan is uw e-reader klaar voor de vakantie!

Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit ruim 22.000 e-books. Het grootste deel is ook geschikt voor e-readers. Om bibliotheek e-books op de e-reader te kunnen lezen is het nodig om eenmalig software te installeren op de laptop, een Adobe-ID aan te maken en de laptop en e-reader te autoriseren. Leden van de Bibliotheek Brummen|Voorst die hier hulp bij willen kunnen op afspraak terecht bij alle vaste vestigingen van de Bibliotheek Brummen|Voorst.

Aanmelden ebook afspraak

U hoort zo spoedig mogelijk na aanmelding op welk moment u langs kunt komen met uw ereader, laptop en bijbehorende snoertjes om uw e-reader vakantieklaar te maken.

U kunt zich ook aanmelden in de vestiging bij de servicebalie.


Ook spreekuur zonder afspraak

Iedere week is er een digitaal spreekuur in Brummen en Twello waar leners zonder afspraak terecht kunnen met vragen over de e-books, luisterboeken en apps van de bibliotheek. In Twello iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en in Brummen iedere donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur.