Vervolg op Klik & Tik computervaardigheden

Met de computer is het net als met uw rijbewijs: na de theorie leert u het in de praktijk! De cursus Klik & Tik computervaardigheden is  een hele volledige basiscursus. Als u die cursus heeft doorlopen (en de certificaten aan de muur heeft schitteren!), kunt u natuurlijk zelfstandig aan de slag gaan.

* op de website Oefenen.nl zijn nog heel veel modules over verschillende onderwerpen. Het aanbod wordt steeds uitgebreid. Een module volgen op deze website is gratis;

* op de website van Seniorweb staan een groot aantal online-cursussen. Deze cursussen gaan iets dieper in op een bepaald onderwerp. U kiest zelf het onderwerp dat u aanspreekt (bijvoorbeeld Foto’s beheren en bewerken op Windows 10 of iOs, Faceboek, Gmail of WhatsApp). De  online cursussen zijn alleen beschikbaar voor leden van SeniorWeb.  Er zijn op alle drie locaties cadeaubonnen beschikbaar. U kunt hiermee gratis lid worden tot eind 2019. Het lidmaatschap eindigt automatisch.  Bij leercentrum Brummen ondersteunen we u tijdens de ‘klik & tik uren’ bij uw eigen cursus. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op!

* de begeleiders hebben een lijst met vragen, waarmee u zelfstandig uw internetvaardigheid kunt oefenen. Uiteraard zijn wij aanwezig om u te ondersteunen.

Kortom: vraag gerust, we kunnen u wel helpen!